About Me

My photo

Ibu kepada 4 putera dan 2 puteri, cahayamata bersama-sama Ustaz Norawi Endut. Kini kami menetap di Besut. Pernah bertugas sebagai Pensyarah UiTM Kuala Terengganu manakala suami pernah bertugas di Putrajaya. Sekian lama tinggal berjauhan, saya nekad meninggalkan halaman di Kuala Terengganu untuk mengikut suami yang bertukar ke sini. Dunia baru sebagai suri rumah sepenuh masa di sebuah daerah baru...
Blog  :  http://nolizawatimohdsaad.blogspot.com/ 
Emel :  nolizawatimohdsaad@gmail.com,
FB     :  https://www.facebook.com/notie.saad           
https://www.facebook.com/nolizawati.mohdsaad

Google+ Followers

Monday, 26 August 2013

Nak belajar kat mana

Kalau nak seribu daya. Kat mana-mana pun ada dan boleh saja. Kalau yang berbayar tu, kena pilih betul-betul. Biar berbaloi dengan bayaran di buat. Pilihan di tangan kita.

Blog dibuat sendiri secara 'try & error ' mesti tak sama dengan blog berguru. Berguru free (percuma) dan berbayar lagi tak sama.
 

SEBELUM BELAJAR
 



SELEPAS BELAJAR
 

 Yang kaya boleh upah orang terus untuk buat blog. Tak perlu belajar-belajar lagi. Beri duit dan tengok hasilnya. Komen itu ini mengikut kehendak dan keperluan. Lagi senang. 

Namun, kepuasannya tak kan sama. Hasil kerja sendiri dengan orang lain lagi banyak bezanya.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...